У Харкові експерти провідних міжнародних компаній, представники вишів і спеціалісти галузі обговорюють перспективи впровадження цифрових систем СЦБ та зв’язку на Укрзалізниці

Сьогодні, 27 вересня, на базі дитячого лікувально-оздоровчого центру «Сонячний» регіональної філії «Південна залізниця» розпочалась дводенна Міжнародна науково-практична конференція «Впровадження перспективних мікропроцесорних систем залізничної автоматики та засобів телекомунікацій на базі цифровізації».

У заході беруть участь директор Департаменту автоматики та телекомунікацій ПАТ «Укрзалізниця» Олег Бунчуков, директор з питань інформаційних технологій ПАТ «Укрзалізниця» Світлана Каткова, головний інженер—перший заступник директора регіональної філії «Південна залізниця» Олександр Герасименко, начальники служб сигналізації та зв’язку регіональних філій, представники Українського державного університету залізничного транспорту та філії «Проектно-вишукувальний інститут залізничного транспорту».

Свої новітні розробки у галузі цифровізації, які можуть знайти масштабне застосування на залізницях України, презентували менеджери та провідні інженери міжнародних компаній «Siemens» (Німеччина), «TTC Marconi» (Чехія), «Hytera» (Китай), «Schneider Electric» (Франція), «Bombardier Transportation» (Швеція). А також вітчизняні виробники — ПрАТ «Імпульс», ТОВ НВП «Стальенерго», ХАЗ «Владар», ТОВ НВП «Залізничавтоматика» та ін.

Обговорення сучасних тенденцій в залізничній автоматиці та засобах телекомунікацій, виступи галузевих освітян та підведення підсумків роботи конференції відбудеться завтра, 28 вересня.

Джерело: сайт Медіацентру "Магістраль" АТ "Укрзалізниця"


Северодонецкое НПО "Импульс" – лидирующий в Украине разработчик, производитель и поставщик высоконадежных систем контроля и управления для атомной энергетики и железных дорог.
 
Мы в социальных сетях: